Jste na: Reklamní předměty

Máte-li zájem o reklamní předměty, nabízíme skutečně velký výběr. Stačí když navštívíte náš E-SHOP a určitě si vyberete podle svých představ! V případě větších objednávek je samozřejmostí individuální kalkulace ceny dle objemu zboží.

K samotným reklamním předmětům samozřejmě nabízíme i jejich obrandování. Brandování vždy záleží na konkrétním typu předmětu, zde ale naleznete nejběžnější typy brandování, včetně ceníků. V případě, že budete potřebovat poradit jaký typ brandingu zvolit, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám pomůžeme.

 

Grafická příprava

Tvorba grafických návrhů potisku na předmět předchází výrobě značení reklamních předmětů u všech tiskových technologií. Zákazník od nás obdrží návrhy v elektronické podobě ve formátu PDF, které je nutné před zahájením výroby schválit bez výhrad, což stvrdí svým podpisem. Grafické podklady od zákazníků přijímáme ve formátu PDF v křivkách se specifikací barev v PANTONE. Bitmapová grafika pro plnobarevný tisk v rozlišení minimálně 300 dpi pro daný rozměr.

Ceník grafické přípravy

Tamponový potisk

Tiskařská technologie vhodná pro potisk menších reklamních předmětů, jako jsou např. tužky, zapalovače, klíčenky, otvíráky, krabičky apod. Vhodné materiály pro potisk touto technologií: plasty, dřevo i lakované, papír, kůže, koženka, kov, sklo, keramika. Barva se přenáší na předmět pomocí silikonového tamponu tiskové formy - klišé.
Maximální velikost potisku je průměr 45 mm a počet barev 4.

Ceník potisku - tampontisk

Sítotisk

Sítotisk je vysoce kvalitní způsob prezentace motivu nebo loga na textilním podkladě. Tato tiskařská technologie je vhodná k potisku větších reklamních předmětů, jako jsou např. deštníky, čepice, trička,tašky, kalendáře apod. Barva se přenáší na předmět těrkou přes sítotiskovou šablonu. Vhodné materiály pro potisk touto technologií: bavlna,nylon, polyester, papír, sklo, kov, plasty.
Maximální velikost potisku je 450 x 350 mm a počet barev 6.

Ceník potisku - sítotisk

Transfer sítotisku

Tiskne se sítotiskem na přenosový papír v opačném pořadí než u přímého tisku na přírodní i umělé textilie . Po natištění se barvy pomocí teploty a tlaku na transferových lisech přenáší z přenosového papíru na potiskované materiály (čepice, trička, deštníky, tašky a pod.). Výhodou této metody je vyšší denzita barev zvláště na tmavých odstínech textilií a větší přesnost jejich soutisku.
 
Ceník potisku - transfer sítotisk

Rotační sítotisk

Tiskařská technologie vhodná pro potisk kulatých předmětů, jako jsou např. hrnky, sklenice, popelníky.Vhodné materiály pro potisk touto technologií: keramika, sklo, porcelán, kov, plasty.
Maximální velikost potisku je 150 x 80 mm a počet barev 6.
 
Ceník potisku - rotační sítotisk

Výšivka

Technologie vhodná pro vyšití nápisů či log do textilních materiálů, jako jsou např. trička, čepice, bundy, mikiny, ručníky apod. na speciálním vyšívacím stroji. Vždy je potřeba zhotovit vyšívací program a vzorek výšivky.
 
Ceník výšivky

Gravírování laserem do kovu

Technologie vhodná ke značení reklamních předmětů z kovů a tvrzených plastů, jako jsou např. tužky, vizitkáře, hrnky, termosky, klíčenky, nože apod.
 
Ceník potisku - gravírování laserem

CO2 Laser

Lasery CO2 jsou nejvhodnější pro značení organických materiálů jako je např. kůže, dřevo, sklo, gumu, většinu plastových materiálů, keramiku nebo tkaniny.
 
Ceník potisku - gravírování laserem

Ražba

Tiskařská technologie vhodná k vyražení textu či loga do diářů nebo kožených předmětů, jako jsou např. peněženky, klíčenky, pouzdra apod. K přenosu dochází pomocí raznice zahřáté na požadovanou teplotu a tlakem.

Ceník ražby

Pískování

Pískování je technika tryskání jemného korundového písku, pomocí kterého lze odstranit požadovanou vrstvu pískovaného předmětu. Lze ji použít na sklo, kámen, kov, dřevo, akrylátové hmoty a mnoho dalších materiálů. Je vhodné např. pro popis reklamních skleniček a lahví.
 
Ceník pískování

Sublimace

Sublimace je jedna z nejmodernějších technologií digitálního tisku zaručující fotokvalitu výsledného potisku. Metoda je využívána na potisk textilu (se složením obsahujícím min. 60% polyesteru), kovu, skla a plastu. Podkladový materiál musí být světlé barvy. Tisk motivu je zajištěn přenosem vytištěného vzoru na daný materiál za působení tepla. Výhodou je kvalita výsledného produktu a možnost přenesení motivu ve fotokvalitě. Tato metoda není náročná na objem výroby, a proto je výroba možná již od jednoho kusu za výhodnou cenu.Sublimace je termín znamenající přeměnu pevného skupenství na skupenství plynné, bez předchozího zkapalnění látky. Tiskne se prostřednictvím inkoustové tiskárny, sublimačnho inkoustu, sublimačního transferového papíru na světlý podklad. Prostřednictvím postupového lisu nebo vypalovací konvekční pece, je obraz tepelně přenesen na podklad. Tato technika zajišťuje výsledný tisk v perfektní foto kvalitě. Velkou výhodou sublimačního tisku je, že potiskovaný předmět nevyžaduje žádnou následnou úpravu a může být prodáván ještě "za tepla". Sublimace nevyžaduje výrobu filmů, ani žádnou náročnou přípravu jako sítotisk. U malonákladového tisku je výroba podstatně rychlejší a levnější!

 

Joomlart